Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Bazaar Beverwijk

Ik zag net op tv een reclame langs komen van de Bazaar in Beverwijk (vroeger Zwarte Markt). Nu ben ik daar jaaaaaaaren geleden wel eens geweest, maar al een hele tijd niet dus. In mijn omgeving hoor ik er ook niemand meer over. Maar is het daar nog steeds leuk om heen te gaan? Wat vind je er nog? Is het nog goedkoop? 
Ik hoor graag ervaringen...... Mss dat ik er nog een keer heen ga.

ik lees graag mee. Ruim 20 jaar geleden geweest en ben benieuwd hoe het nu is.

hier geen recente ervaringen maar ben ook wel benieuwd. Was vroeger een dagje uit met interessante producten. Maar toen werd het opeens minder en daarna nooit meer geweest. Was de 1,5u rijden in elk geval niet meer waard.. Dus ik lees mee!

volgens mijn collega was er nog maar weinig aan.
De Oosterse markt en de Aziatische supermarkt waren nog ok, maar het scharrelen zoals het vroeger was met leuke koopjes was volgens collega niet meer. Ook veel leegstand.

Ik vond het niet zo leuk, veel onnodige meuk en daarvoor scharrel ik liever door de kringloop. De versmarkt is wel leuk maar ja, om daarvoor nou te gaan. Ik ben er trouwens ook niet heel recent geweest, mei vorig jaar.

ik ben 5 jaar geleden er eens geweest. Het leukste vond ik mensen kijken. 
Verder veel namaak/look allike producten en action kwaliteit.
De tweedehands en vers hallen vond ik wel leuk, prima voor een dagje. Maar ik zou er niet ver voor rijden. 

Ik vond er 20 jaar geleden al niks aan. 

De versmarkt is het interessantste, voor de andere spullen hoef je er niet meer heen. Veel van hetzelfde en kwaliteit is niet heel top.
De food court is ook nog wel leuk, beetje mensen kijken.

De producten zijn er stukken duurder geworden, veel heb ik goedkoper bij Action of Kruidvat zien staan. Ik vind het zelf nog wel leuk als 'uitje', beetje rondkijken maar kom zeker niet meer met tassen vol thuis. Het is overigens nog steeds wel heel populair

Friezinnetje

Friezinnetje

18-09-2022 om 18:05 Topicstarter

ok, nou voor alleen de voedselmarkten hoef ik er niet heen, het is wel een eindje weg zeg maar. 
Bedankt voor jullie reacties!

ik woon er praktisch on de hoek, en eigenlijk zijn de foodhallen de enige hallen die nog interessant zijn en ook prijstechnisch erg voordelig zijn. Verder alleen maar kramen met veel alie express spullen die je toch al nooit zou kopen. Echte voordelen vind je daar niet meer.

Het is best een leuk dagje vermaak als je er al een lange tijd niet geweest bent, maar verwacht er niet teveel van. Het is (zeker sinds corona is geweest) hard achteruit gegaan met veel leegstand.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.