Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Adventskalender, wat vinden we er van?

In andere topics gaat het vaak over het kopen van een adventskalender, maar nou ben ik benieuwd hoe de kalender bevalt.
Ik heb zelf een doos van de Body Shop, de rode en die valt eigenlijk wat tegen.  Tot nu toe maar 2 grote verpakkingen en de rest kleintjes en dat voor een kalender die 90 euro kost. Gelukkig hebben wij hem in Bataviastad gekocht voor 63 en dat is duur genoeg tot nu toe.
Welke kalender hebben jullie en zijn jullie tevreden over de inhoud? Misschien hebben we wat aan elkaars ervaringen voor volgend jaar😉 

Geen advent kalender gekocht 
Stond met die van picknick in mijn handen, maar vond het toch wel duur voor die 24 zakjes die erin zitten.
Plus dat er een aantal smaken in zitten die ik niet lekker vind

Puzzelstukje

Puzzelstukje

15-12-2022 om 17:40 Topicstarter

Dat er al een gewoon topic was wist ik, maar daar werd al even niet meer gereageerd dus wilde ik een nieuw topic aanmaken, want geïnteresseerd in de mening van anderen.

Ik heb een puzzel adventskalender. Iedere dag een doosje met 42 stukjes. Aan het eind ligt er een puzzel van 1008 stukjes. Goede kwaliteit en leuke afbeelding. De puzzel kan in zijn geheel opnieuw gedaan worden. Of weer terug in de doosjes, doordat de nummers achter op de stukjes staat. Erg blij mee. 

Puzzelstukje

Puzzelstukje

15-12-2022 om 20:39 Topicstarter

Leuk Mushu! Klinkt als echt iets voor mij, zie mijn naam😬
Goed idee voor volgend jaar!

Ik heb de Tony Chocolonely kalender gekregen. Ik vind elke dag 1 klein stukje chocola wel feestelijk (en heb zelf niet de discipline om van een reep dagelijks één stukje te nemen) maar verder vind ik het suf. Meerdere keren dezelfde smaak, suffe tekstjes erbij en de belachelijke hoeveelheid verpakking.. voor mij hoeft het niet. Al zou ik een kalender met goeie whiskies nog wel leuk vinden, leuk om er veel te proeven. 

Puzzelstukje schreef op 15-12-2022 om 20:39:

Leuk Mushu! Klinkt als echt iets voor mij, zie mijn naam😬
Goed idee voor volgend jaar!

https://www.amazon.nl/-/en/gp/aw/d/B09GW834G5?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_imag

Dit is hem

ik heb ook wel eens gekeken naar die Adventskalenders, maar ik zie dan al achterop staan, wat er in zit. Waarom denk ik dan, dan is de verrassing er toch af? 

Ik vind een kant en klare kalender vreselijk....Ik maak een eigen kalender, voor mijn kinderen al heel lang... Ik woon in Zwitserland, waar het al veel langer een gebruik is. En een kalender geven is een persoonlijk iets

Ik heb er een van shampoobars. Inhoud is wel oke, maar als ik zelf de producten zou kiezen had ik de helft al niet gekozen dus voor mij niet voor herhaling vatbaar. 

Kinderen hebben pokemon of nario kalender en zijn er wel blij mee. Man met Pokemon kaarten en ook die is blij. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.