Nieuws en actueel Nieuws en actueel

Nieuws en actueel

Topics (van DPG) is niet meer

Vandaag opeens ontdekte ik dat DPG de stekker uit Topics heeft gehaald. Via topics kon je als je lid was van 1 van de DPG kranten artikelen uit alle kranten van DPG lezen.
Voor mij was topics juist de reden om te kiezen voor een abonnement op een krant van DPG i.p.v. een abonnement op het NRC. Ik voel me dus wel enigszins bekocht moet ik zeggen, nu het nieuwsaanbod opeens veel kleiner wordt voor hetzelfde geld. Zou dit reden kunnen zijn om het abonnement vervroegd te beëindigen?

ik vind het ook jammer, ik had het wel zien aankomen want Topics is een half jaar geleden ofzo al verwijderd uit de AD app.

Daglichtlamp

Daglichtlamp

01-12-2022 om 17:07 Topicstarter

Dutchgirly schreef op 01-12-2022 om 17:07:

ik vind het ook jammer, ik had het wel zien aankomen want Topics is een half jaar geleden ofzo al verwijderd uit de AD app.

Ik lees altijd alleen via de webbrowser, dus dat wist ik niet.

O, dat is jammer, die checkte ik wel regelmatig. Voor artikelen van kranten waar ik geen abonnement op heb, maar ook voor mijn eigen krant of ik leuke artikelen over het hoofd heb gezien.

De zaterdagmagazines van DPG staan ook al niet meer op tijdschrift.nl. Zo jammer.

ik snuffelde elke dag door topics. Ik vind het ook jammer! Maar het werd niet genoeg gelezen stond in de mail die ik ontving.

Ik zag het vandaag ook. Ik vind het ook teleurstellend. Keek iedere dag wel even naar het nieuws van alle kranten. Ik vind het wel stom dat ze van de ene dag op de andere de stekker eruit hebben getrokken. Ik had van alles gebookmarkt daar. Ik ga de krant nu niet opzeggen maar ik baal er wel van. Ik ervaar het ook als een enorme achteruitgang van het aanbod. 

Daglichtlamp

Daglichtlamp

19-02-2023 om 20:56 Topicstarter

DPG heeft het prima opgelost, met een abbonement op 1 krant mag je nu ook onbeperkt artikelen op de websites van andere DPG  kranten lezen. (tenzij je alleen een digitaal basis abbonement hebt, dus ik heb direct geupgraded, daar had ik wel een euro extra per week voor over).

Dat is zeker een goede oplossing Daglichtlamp! Ik ben er ook blij mee.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.