Nieuws en actueel Nieuws en actueel

Nieuws en actueel

SP en Jimmy Dijk

https://www.nu.nl/politiek/6293912/nieuwe-sp-leider-dijk-begrijpt-stemmen-op-pvv-maar-die-horen-bij-ons.html

Ik ben benieuwd hoe de SP het gaat doen met Jimmy Dijk.
 
Sandra Beckerman was wat mij betreft ook een goede kandidaat. Evenals Renske Leijten.

Ik ben ook benieuwd.  Ik zag hem gisteren in het debat en moest even aan hem wennen na al die jaren Marijnissen, maar ik denk dat hij het wel goed gaat doen. 

Vind het persoonlijk een prima keuze. Ken Jimmy van diverse acties hier in m'n woonplaats.Ook samen met hem en de lokale SP en een grote groep bewoners uit mijn wijk jarenlang actie gevoerd ,voor verbetering en renovatie van onze woningen.Opvallend was dat na een eerste toezegging van de woningcorporatie en (beperkte) verbeteringen de SP ons nog jarenlang bleef steunen,adviseren en helpen organiseren.Omdat de uitgevoerde verbeteringen onvoldoende bleken.Dus doorgaan totdat alles wat was beloofd ook werd uitgevoerd.Ook al duurde het totale proces ongeveer 4/5 jaar. In die tijd maar ook ver daarvoor heb ik geen enkele andere politieke partij hier gezien/gehoord die het voor ons opnam.Hoewel Gr toch al heel lang een linkse stad is als gemeente. En mijn wijk valt onder 1 van de  'kwetsbare' wijken in deze stad.
Vond het jammer dat hij naar Den Haag ging maar wel begrijpelijk.En Sandra Beckerman of Renske Leijten waren wat mij betreft ook prima kandidaten geweest.Zelfde bevlogen en integere politici👍️. Maar ok,het kan er maar 1 zijn.Belangrijkste is dat de SP in de toekomst weer zal gaan groeien. Dat verdienen ze🙂.

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

14-12-2023 om 22:26

Ik hoop dat hij links in het algemeen en de SP in het bijzonder een nieuwe impuls kan geven.

Ik ook!!

Ik ook.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.