Media en cultuur Media en cultuur

Media en cultuur

Welk programma zou jij graag terug zien op tv?

Ik bedoel hiermee geen herhalingen van programma's maar een nieuwe serie. Ik kijk graag naar help mijn man is klusser en daarvan zijn vanaf aanstaande maandag weer nieuwe afleveringen te zien. 
Wat ik zelf graag terug zou zien op tv is Wie is de chef? Dat was een programma waarin een professionele chef kok en 3 amateurs koks voor elkaar kookten. De amateurs moesten raden wie de chef kok was. Over de kook vond ik ook een leuk programma wat wat mij betreft terug mag komen.
Bij welk programma heb jij dat? 


De nachtfilms op vrijdag en zaterdag. 

Peking Express!

Spel zonder grenzen 

"Expeditie Robinson" en "Wie is de mol?" zonder BN'ers. 
Tot een paar maanden geleden zei ik nog "Waku Waku", maar wat was dat een deceptie zeg toen het terug kwam. Volgens mij had de presentatrice van te voren zitten blowen of snuiven... Wat was dat irritant! 

Sonja

Ter land, ter zee en in de lucht. 

in holland staat een huis!!

Probleemwijken en Fans

absor schreef op 09-02-2023 om 19:22:

in holland staat een huis!!

Ja, dit ook!

Dat boekenprogramma van Adriaan van Dis.

En De wereld van Boudewijn Büch. Ook al kan dat niet.

That's the Question 

Cijfers en letters.

Op de BBC was jaren geleden een serie waarin gezinnen telkens een week lang moesten leven volgens de maatschappelijke en huishoudelijke “regels” van bepaalde periodes uit de geschiedenis (Victoriaans, Elizabethaans, WOI, WOII). Back in Time heette het volgens mij.

"Big Bang Theory" (niet Nederlands, sorry, maar vond ik wel erg leuk) en "Ik durf het bijna niet te vragen". Vragen die je inderdaad in je hoofd hebt, maar niet durft te stellen en waar een eerlijk antwoord op gegeven wordt. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.