Media en cultuur Media en cultuur

Media en cultuur

Wel/niet/bijna/schijnzwanger

Plaats hier al het baby nieuws van de sterren. 

Gatekeeper

Gatekeeper

25-11-2021 om 21:17 Topicstarter

https://www.instagram.com/p/CWs2Ppzsguz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jan Dulles en zijn vrouw Caroline hebben een dochtertje gekregen. Dat maakt de artiest donderdag bekend op Instagram.

Afgelopen nacht om 4:10 uur is onze dochter Lina geboren. Het was een voorspoedige bevalling maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons.”, schrijft hij bij een foto van het meisje. „Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed.”

Caroline was eigenlijk in december uitgerekend, maakte Jan Dulles eerder dit jaar bekend. Twee maanden geleden herdacht hij op Instagram hun dochtertje Donna. Zij zou op 13 september 1 jaar zijn geworden, maar overleed drie maanden na haar geboorte op 19 december aan een scheurtje in haar middenrif. Dulles liet weten haar ’elk uur van de dag’ te missen.
Wat een plaatje 

Gatekeeper

Gatekeeper

25-11-2021 om 21:19 Topicstarter

Voetballer Donny van de Beek en zijn vriendin Estelle Bergkamp verwachten een meisje. Dit maakten de twee donderdag met een ’gender reveal’ bekend op Instagram.

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp krijgen een meisje

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.