Media en cultuur Media en cultuur

Media en cultuur

Onbekendere cabaret

Ik heb zin om te lachen. 😃 Welke onbekendere cabaretiers vinden jullie leuk? Ik vind bijv Jeroen Leenders wel grappig.

Jeroen Leenders is grappig, maar geen onbekende.... paar prijzen gewonnen waaronder het Leids cabaret festival en is inmiddels 'n jaar of 15 bezig.

Omdat ik vanwege LC al lang niet naar het theater ben geweest, kan ik even geen onbekende bedenken. Bij comedy nights komen vaak ook onbekende, misschien leuk om daar 'n keer heen te gaan?

Leuk he, nieuwe cabaretiers.Vroeger had je in Den Bosch een klein theater waar dan beginnende cabaretiers kwamen in hun opleiding om ervaring op te doen. Was bijna altijd erg leuk. Veel die nu bekender zijn heb ik toen daar gezien.
De Lammerentour is dat nu geworden. Tussen januari en juni kun je een voorstelling thuis aanvragen.Voor een maaltijd en een klein publiek wat jij uitnodigt👍Wie weet is dat bij jou ook ergens?
Of open podium. Dat is nu ook weer in verschillende theaters.

Vanuit brabant ken ik
Leon van der Zanden
Christel de Laat, wel erg luidruchtig en op zn brabants

leon van der zanden vond ik ook leuk maar volgens mij is hij een paar jaar geleden gestopt als caberatier. 

Geen tips hier maar ik zou zeker eens kijken naar comedy avonden ofzo

Ik zag van een theater een paar dorpen verder een mail:

Deze cabaretprijs-genomineerden zie je binnenkort 

Beste,

Afgelopen maandag maakte de VSCD Cabaretjury de nominaties bekend voor de Cabaretprijzen. Bijna alle genomineerden zijn te zien (geweest) in De Leest!

De Poelifinario’s worden uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. De Neerlands Hoop is voor de meest veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief. Maar liefst 7 genomineerden kun je volgend seizoen live in De Leest zien:

Kaarten%20kopen.png

Ook onze felicitatie aan René van Meurs, Patrick Nederkoorn, Flip Noorman en n00b die met hun genomineerde voorstellingen al eerder in ons theater te zien waren.Wie weet kun je hier ook iets mee qua namen.

Kasper van der Laan was leuk, vond ik. Verrassend.

En Rob Scheepers is ook erg leuk! Misschien al wel wat bekender, maar toch vooral in Brabant, dacht ik. We zaten vorig jaar met zo’n 60 mensen in de zaal (in het oosten van het land). 

En Tim Franssen. Dikke aanrader! Maar die is niet echt onbekend. 

Via de "Elektra Podcast" (Spotify) ben ik een aantal namen tegen gekomen die heel leuk bleken.

Poezenmeisje schreef op 15-07-2023 om 16:57:

Via de "Elektra Podcast" (Spotify) ben ik een aantal namen tegen gekomen die heel leuk bleken.

Noem eens wat. Ben wel benieuwd wie je leuk vindt.

ik vind Micha Wertheim erg goed.
Maar het is niet helemaal het standaard cabaret of comedy. Het zijn voorstellingen met ook veel humor meestal, maar daar draait het toch niet helemaal om.

Hoe bekend hij is kan ik niet helemaal inschatten. In sommige kringen super bekend, een begrip, uitverkochte zalen ook wel vaak. Maar bij best wat mensen die ik toch wel hoog inschat (ik bedoel op cultureel gebied) gaat er geen enkel belletje rinkelen als ik zijn naam noem. 
Maar na oud & nieuw zal het wel duidelijk zijn (hij gaat de oudejaarsconference doen)

In maart naar Nathalie Baartman geweest, kende haar totaal niet, maar was echt geweldig!

Nathalie is inderdaad heel goed!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.