Media en cultuur Media en cultuur

Media en cultuur

Hunted into the Wild

NPO3 maandagavond 20.30, wie kijkt mee?

Hunted into the wild vanaf 7 maart bij AVROTROS op NPO 3


In de rauwe natuur, ergens in Bulgarije, slaan twaalf Nederlanders op vlucht. Op de hielen gezeten door professionele hunters proberen zij, in Hunted into the wild, tien dagen van de radar te blijven. Overgeleverd aan de wildernis en alle uitdagingen die daarbij horen, zijn zij helemaal op zichzelf aangewezen. Als niemand je kan helpen, waar kan je dan nog heen?

De basisregels zijn simpel. De voortvluchtigen moeten tien dagen uit handen zien te blijven van de hunters, het extractiepunt weten te bereiken en binnen het afgekaderde gebied blijven. De zes duo’s slaan tegelijk op de vlucht. In een verlaten gebouw vinden zij hun eerste aanwijzing voor het extractiepunt. Vanaf dat moment begint deze fysieke en mentale uitputtingsslag voor de voortvluchtigen. Wie weet in deze wildernis te overleven en de hitte, de regen en de kou te trotseren?

Op het moment dat de duo’s aan hun vlucht beginnen, komen op headquarters de eerste beelden binnen. Aan de rand van het gebied is het opsporingsteam, dat net als in Hunted en Hunted VIPS wordt aangestuurd door operationeel leider Marcel van de Ven, neergestreken. Aangevuld met hunters in het veld zetten zij alles op alles om de voortvluchtigen binnen te halen. Ook voor hen kent de wildernis nieuwe uitdagingen.

“We zitten in een enorm wild gebied. Hier kunnen we geen leads halen uit pintransacties of beelden van beveiligingscamera’s tijdens de vlucht. We moeten het dus hebben van sporen uit het gebied. Daar gaan specialisten op los. Zij gaan het gebied in om sporen te tracken zodat wij de voortvluchtigen keurig netjes kunnen binnen halen”, aldus Marcel van de Ven.

https://www.broadcastmagazine.nl/radio-televisie/televisie/hunted-into-the-wild-vanaf-7-maart-bij-avrotros-op-npo-3/


redbulletje

redbulletje

07-03-2022 om 20:40 Topicstarter

Ik vind 't wel verfrissend dat de hunters nu niet terug kunnen vallen op camerabeelden en pintransacties. 

ScarceKudu74

ScarceKudu74

07-03-2022 om 20:43

Klinkt gaaf! Ik ga 'm morgen terugkijken 

ik ga zeker kijken. Ik vind Hunted echt een super leuk programma, en oprecht spannend en grappig (als ze naïeve dingen doen)
Into the wild lijkt me gaaf om alle overlevings technieken te zien, en de wildernis van Bulgarije weer te zien. 

Ik ga ‘m morgen terugkijken! Ben nu een oude, maar wel mooie, film aan het kijken, en ben nog best moe van m’n covid-besmetting, dus ga dat vanavond niet meer halen!

Ik heb ook gekeken. De normale hunted vind ik erg leuk. Wel een erg ruig terrein en om daar vol bepakt te lopen bij 35°C is loodzwaar. 

ik ga ook kijken. Was niet thuis. Ik heb dit jaar voor t eerst gekeken. Keek vanmiddag 2018 terug. Toen moesten ze 3 weken? Pfff… 
Ze vergeten vaak de cameras die overal staan dus dat zal nu wel mooi zijn,zo zonder. 

redbulletje

redbulletje

07-03-2022 om 22:20 Topicstarter

Dat kotsen door dat vervuilde water, dat maakt 't nog wel 'n stuk zwaarder. 

redbulletje schreef op 07-03-2022 om 22:20:

Dat kotsen door dat vervuilde water, dat maakt 't nog wel 'n stuk zwaarder.

Degene die aan het kosten waren hadden nog geen vervuild water gedronken maar hadden last van de hitte en inspanning. Wel heel dom om je water niet te zuiveren. Ben benieuwd naar volgende week.

Tuinfluiter schreef op 07-03-2022 om 22:38:

[..]

Degene die aan het kosten waren hadden nog geen vervuild water gedronken maar hadden last van de hitte en inspanning. Wel heel dom om je water niet te zuiveren. Ben benieuwd naar volgende week.

Vooral met water dat je gehaald hebt uit iets wat op een drinkbak voor dieren (koeien) lijkt. 

Ik ben Hunted-kijker van het eerste uur en heel benieuwd wat deze serie gaat brengen. Nederland, de gewone Hunted, gaat soms wat vervelen, hoewel de laatste vips-serie weer heel goed was. 

die man die water uit de drinkbak haalde,  zei ook nog tegen zijn partner:Ja, dat is grondwater. 

Zijdus schreef op 07-03-2022 om 22:56:

[..]

Vooral met water dat je gehaald hebt uit iets wat op een drinkbak voor dieren (koeien) lijkt.

Ik ben Hunted-kijker van het eerste uur en heel benieuwd wat deze serie gaat brengen. Nederland, de gewone Hunted, gaat soms wat vervelen, hoewel de laatste vips-serie weer heel goed was.

Ik heb de eerste series niet gezien en vind de normale en vips series nog erg leuk. Ik vind dit wel een gevaarlijk terrein met rollende stenen, ravijnen en bergen ben benieuwd hoe de kandidaten zich fysiek staand houden.

Het lijkt mij leuk, maar zo'n programma wordt altijd gemanipuleerd.

Het zal bijvoorbeeld nooit voorkomen dat alle teams binnen 5 dagen gepakt worden, hoe dom ze ook doen, als het programma 7 dagen duren moet.

Ik kijk ook! Ik vind dit wel een leuke afwisseling. Ik merkte dat ik de laatste series van Hunted wat saai begon te vinden. Ze hadden amper een kans, want alles werd gevolgd en gezien, dat was bijna niet meer leuk, hoewel de laatste VIP’s dan weer een stuk leuker was!

Het drinken van dat ongefilterde water vond ik ook nogal dom, ze weten toch dat ze moeten/kunnen filteren? Overigens vond ik een van die twee stiefbroers echt heel vervelend. Hij gaf de ander geen kans om iets te zeggen en vond zichzelf erg goed en belangrijk. Geen fijne man.

Ik heb het laatste seizoen van Hunted pas voor het eerst gekeken, de vips, vond het leuk. Dus dacht deze nu ook maar proberen.

Ik heb me ook heel erg verbaasd over het "grondwater" uit de drinkbakken van vee. Maar ook over de slechte conditie van sommigen, hebben die het onderschat, of zichzelf overschat? Als je op dag 1 na een paar uur al kapot en/of aan het kotsen bent geef ik het niet veel kans. Dat gekat bij sommige koppels is ook niet slim.

Schitterende omgeving trouwens, daar wil ik wel op vakantie.

Ik denk dat ze in Nederland tijdens een boswandeling op de Veluwe bij 20°C een uitstekende conditie hebben, maar bij 35° C berg opwaarts is toch iets zwaarder.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.