Media en cultuur Media en cultuur

Media en cultuur

De Slimste Mens

Volgens mij was hier nog geen topic over op dit forum toch? Vanavond begint het weer! Ik zag ergens een aantal namen van mensen die mee gaan doen dit seizoen: superleuk, ben heel benieuwd hoe een aantal van hen uit de verf komen. Ik las onder andere Ellen ten Damme, Marc Marie Huijbrechts, Daphne Deckers, Barbara Barend, de voorzitter van Volt, Bert Visscher en Najib Amhali. 

Wie gaat er ook kijken? 


Jaaaa! Zin in. Mijn favoriete programma.
En ik ben fan van Maarten van Rossem!

Ja ik kijk ook! Hoop dat Carolien van BBB ver komt! 

Najib vind ik ook leuk dus die mag ook ver komen van mij! 

Ja, zo fijn dat het weer begint! Ben benieuwd, vaak best verrassend welke deelnemers opeens heel leuk blijken te zijn (en welke minder). 

Meerkat

Meerkat

12-07-2021 om 18:06 Topicstarter

Piratenkoningin schreef op 12-07-2021 om 18:03:

Ja, zo fijn dat het weer begint! Ben benieuwd, vaak best verrassend welke deelnemers opeens heel leuk blijken te zijn (en welke minder).

Ja precies, daar ben ik dus ook echt benieuwd naar!

Ik ga ook weer kijken!

Ja ik heb er ook zin in!
Vorig seizoen voor het eerst gevolgd (lockdown, dus wat meer tv gekeken dan normaal). Hopelijk wordt deze reeks weer even leuk

tvp

ik zit ook klaar

Jaaa, zin in. Zo'n leuk programma. Ik kijk al jaren, maar dat komt eigenlijk door Maarten van Rossem. Fan van 💓

Ik verbaasde me er al over dat er nog geen topic was. Ga straks ook kijken.

Ik heb, bij uitzondering, ook eens gekeken naar DSM. Jongens, wat is dat een saaie bedoening als je het vergelijkt met de versie van Vlaanderen. Bij ons is het dikwijls gieren, lachen, brullen. Allerlei hilarische toestanden, een echte show, maar wel hetzelfde concept als jullie DSM. Dus op het einde is er echt wel een kandidaat die alle andere heeft verslagen.

Het zal wel aan mij liggen, maar die Maarten Van Rossem, zo een droogstoppel! Is dat een professor of zo? Zo komt hij bij mij over. Waarschijnlijk slim maar geen showbizzgehalte.

Of ben ik daarin verkeerd?

oh leuk, bedankt voor de tip dat het weer begint.

jaaa, ik ga ook weer kijken!

Jaaa! En Bert Visscher vind ik zo leuk, hoop dat die ver komt!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.