Media en cultuur Media en cultuur

Media en cultuur

De beste zangers

Vanavond start een nieuwe serie van De Beste Zangers. 

beste-zangers-2022.jpg?v=1651127742

Dit jaar doen mee:
Jaap Reesema (37), Ferdi Bolland (65), Nielson (32), Claudia de Breij (47), Sarita Lorena (25), Blanks (25) en Roxeanne Hazes (29).

Ah, goede tip: man is van huis en dat is precies een goed programma om lekker zonder hem te kijken Ik zit klaar!

Wat een goed begin! Ik  Nielson. 

Friezinnetje

Friezinnetje

11-08-2022 om 20:59 Topicstarter

Wow, ik ken haar niet, maar wat een mooie stem heeft Sarita! 

Blanks vond ik ook echt goed zingen! Ken hem helemaal niet.
Prima start van het seizoen, ben benieuwd naar de volgende afleveringen!

Verder vond ik het nogal opvallend dat er voor mijn gevoel nogal vaak werd gesproken over het A4tje met de beschrijving van Roxeanne en haar lijst met opgegeven liedjes. Ik heb het eens opgezocht, en vond dit: https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/5324662/claudia-de-breij-huilen-beste-zangers
Op zich snap ik wel dat dit wordt gedaan, maar ik had nog een beetje de illusie dat de deelnemers zelf op zoek gingen in het repertoire of geschiedenis van de zanger die centraal staat ipv iets uit de lijst kiezen.

Wat een leuke en sterke vrouw is Roxeanne! Ik vond het heel dapper hoe ze vertelde over haar jeugd en wat dat met haar gedaan heeft.

Eerlijk gezegd was ik niet zo ondersteboven van de artiesten dit jaar en was ik van tevoren minder enthousiast dan andere jaren, maar ik vond het een heel leuke eerste aflevering met een toffe groep, dus ik kijk uit naar volgende week 

ik vond het een hele goede eerste aflevering met verschillende hoogtepunten. Ook bijzonder ik het verhaal van Roxanne zo te horen 

Ooh ik was het helemaal vergeten! Maar mooi, kan ik het zometeen lekker terugkijken. 

Ik heb het net gekeken; mooie en leuke aflevering! Ik vind de mensen ook leuk Sarita heeft ook een verrassend mooie stem zeg, ik kende haar niet! 
En Nielson  Die vind ik sowieso leuk haha maar deed het ook goed..

ik zit nu te kijken. Beetje uitgesteld ben nu bij het eerste nummer. 
Ben een groot fan van Claudia de Breij dus ben benieuwd. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.