Kinderopvang Kinderopvang

Kinderopvang

Lees ook op

Nso stopt met rijden op onze school

Hoi,

Even stoom afblazen. Mijn 3 kinderen zitten op een hele leuke NSO. 2 dagen in de week met heel veel plezier.

Nu zijn mijn kinderen in december veranderd van school. Iets verder weg, maar veel meer plezier. Voordat die stap genomen werd heb ik overleg gehad met de NSO of zij ook op die school reden. Dat was het geval en aangezien er wat veranderingen gaande waren binnen de NSO heb ik speciaal nog gevraagd of ze dat bleven doen.
In elk geval tot mijn jongste (nu bijna 5) van school zou gaan. Dus ik opgelucht.

Nu gister kwam ik mijn kinderen halen en werd mij tussen neus en lippen door verteld dat ze stoppen met onze school. Geen opvang meer dus.... Ik heb net gebeld met het hoofdkantoor (het is een grote stichting) en het is waar. Per 1 oktober gaan ze niet meer op onze school rijden en is het dus klaar...

Ik ben echt zo verdrietig en boos. Kan dit zomaar??
Ik word nog teruggebeld en heb echt even wat hulp nodig met wat ik kan en niet kan doen...

Pffffff

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
marie

marie

09-06-2009 om 14:41

Oudercommissie

Hallo
Neem contact op met de Oudercommissie van de NSO en ook met de BOINK www.boink.info. Zij kunnen je wellicht verder helpen.
Wat ik niet helemaal begreep uit je verhaal is of de organisatie met eigen auto's/busjes de kinderen haalt of dat uitbesteed aan een taxibedrijf.
succes

Nasha 1st

Nasha 1st

09-06-2009 om 22:21

En gebruikersraad van de stichting

die adviseren namelijk in dit soort situaties en kunnen ook echt iets betekenen!

Nikaya

Nikaya

10-06-2009 om 09:22 Topicstarter

Marie en nasha,

ze gebruiken eigen vervoer voor het halen van de kinderen. Daar willen ze dus helemaal vanaf. De hele structuur gaat veranderen en wij zijn daar dus als enige gezin op deze manier de dupe van. Veel andere kinderen worden ook overgeplaatst maar die hebben dus nog wel plek omdat ze binnen de plaats wonen waar de opvang is.

Ik ben nu bezig met iemand binnen de stichting die eerst bij de directie gaat vragen hoe het zit omdat zij denkt dat het niet zomaar gestopt kan worden.

Ik ben heel benieuwd.

Nasha 1st

Nasha 1st

10-06-2009 om 19:09

Ook zelf actie

ondernemen, niet afwachten op iemand van de stichting! Alleen oudercommissie en gebruikersraad (dus mede-ouders zoals jij) hebben de middelen iets te kunnen proberen....!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.