Jouw lijf Jouw lijf

Jouw lijf

Verwijderen pigmentvlek/ouderdomsvlek in gezicht

Ik heb zo'n lelijke (vind ik) ouderdomsvlek op mijn wang. Ik heb al geprobeerd hem weg te laten halen met KTP laser, maar dat heeft nog weinig resultaat.
Heeft iemand goede ervaringen met het weghalen van zoiets?

Met laser is het bij mij niet gelukt (3 rondes). Nu na een keer bevriezen is het duidelijk minder geworden, moet eigenlijk nog een keer. Maar vrees dat hij in de zomer weer terugkomt..

Lali

Lali

05-04-2022 om 19:49 Topicstarter

En waar heb je hem laten bevriezen Ambra? Bij een dermatoloog of een schoonheidsspecialiste?

Ik was voor een vreemd vlekje op mijn sleutelbeen bij de huisarts, om te vragen wat dat was. Nou het was niets bijzonders (weet even niet meer wat het precies was) Ze wilde af afronden alleen toen vroeg ik meteen aan haar, zou je hem niet weg kunnen halen? Ja dat kon, dus ze liep weg en kwam terug met zo'n grote tank met vloeibaar-stikstof en toen vroeg ik meteen; oh, kan je deze op mijn wang (zo'n bruin ouderdomsvlekje was het) ook weghalen daarmee? Ja dat kon, en hup aangestipt en die was na een week totaal verdwenen) was ongeveer 5mmx5mm.

bij  de 'van Rosmalen kliniek'

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.