Jouw lijf Jouw lijf

Jouw lijf

Thuis harsen

Helaas ben ik gezegend met haargroei op veel plekken waar ik het niet wil hebben. Nu ga ik sinds een half jaar naar een schoonheidssalon waar ik diverse lichaamsdelen laat waxen die ik met scheren of lichtflitsen thuis niet mooi of prettig glad krijg. 
Nu is dat redelijk prijzig en vroeg ik me af of thuis harsen eigenlijk ook een optie zou kunnen zijn. Ik zou dan willen investeren in een goede harsset, dus geen Veet strips, maar een wax apparaat, etc. 
Maar voor ik mij daar in stort, ben ik benieuwd naar ervaringen van anderen.
Is het het geld waard?  
Hoe bevalt het je? 
Wat gebruik je hiervoor?

Of is thuis waxen waardeloos en kan ik het beter bij de professional houden? 

ik hars zelf. Gebruik een roller met harspatronen die ik er met een strip af trek. Werkt perfect net als in een salon. Je moet even de juiste techniek van het trekken onder de knie krijgen dan is het niet eens pijnlijk. (er staan veel filmpjes online) Een startset is niet zo duur en na 3 x harsen heb je het geld er al uit. 

Ik wax altijd thuis met harde wax. Dat hecht niet aan de huid (zoals strips), maar alleen aan de haartjes en doet daardoor veel minder pijn. Je hebt alleen wax heater en waxparels nodig, ik vind het echt ideaal  

Hier ook een wax heater met waxparels. Eerste paar keer zelf doen is wel pijnlijk, maar hoe vaker je het doet, hoe minder pijn het doet. Talkpoeder/babypoeder op je huid doen voor het waxen wil ook nog wel eens helpen!

PhilDunphy

PhilDunphy

15-11-2023 om 19:52 Topicstarter

Dat klinkt goed. Welke gebieden vinden jullie haalbaar voor thuis?
En hebben jullie nog een specifiek soort heater die het beste werkt of zit daar weinig verschil in? 

PhilDunphy schreef op 15-11-2023 om 19:52:

Dat klinkt goed. Welke gebieden vinden jullie haalbaar voor thuis?
En hebben jullie nog een specifiek soort heater die het beste werkt of zit daar weinig verschil in?

Ik heb deze, nu heeeel erg in de uitverkoop zie ik! 


http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VC5nl61PFTo&localcountry=NL&url_from=GM7447808608737779712


PhilDunphy

PhilDunphy

16-11-2023 om 20:52 Topicstarter

Oh super bedankt dat je de moeite neemt om het door te geven, alleen ik koop uit principe niet bij Shein. Ik heb nu op Marktplaats een mooi setje gevonden voor weinig! 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.