Jouw lijf Jouw lijf

Jouw lijf

Oorlelcorrectie

Al sinds ik klein was heb ik gaatjes in mijn oren. Deze zijn helaas door de jaren heen wat uitgescheurd en lelijk geworden. Het liefst zou ik ze dicht laten maken en opnieuw willen laten schieten. Heeft iemand dit laten doen? Heb je de gaatjes volledig dicht laten maken,  of alleen kleiner? Waar heb je het laten doen? Kortom, een heleboel vragen!

Dit is een karweitje voor een plastisch chirurg of misschien een KNO-arts. Vermoedelijk wordt dit niet vergoed.

Poezie

Poezie

04-04-2023 om 11:25 Topicstarter

De kosten zijn het issue niet, die kan ik zelf betalen. Ik vroeg me af of iemand hier ervaring mee heeft, en waar ze dat hebben laten doen.

Ik heb onder mijn 'echte' gaatjes uitgescheurde gaatjes, overgehouden aan een ruzie met mijn zusje toen we nog heel klein waren. Ik heb onlangs geïnformeerd of en hoe dat gerepareerd kan worden. De plastisch chirurg maakt een wondje aan weerskanten waar het aan elkaar moet gaan groeien. In mijn geval zou ik een verkleuring blijven zien van het gaatje en er is kans op littekenweefsel waardoor mijn oorlel niet meer soepel is. Zo'n €400,- per oor.
Ik heb besloten om het zo te laten.

Poezie

Poezie

05-04-2023 om 20:47 Topicstarter

Bedankt voor je antwoord! Dat klinkt niet echt aantrekkelijk, ik denk dat ik het idd ook maar niet laat doen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.