Huis, tuin en keuken Huis, tuin en keuken

Huis, tuin en keuken

Welke houder voor telefoon in auto?

Ik ben op zoek naar een houder voor mijn telefoon in de auto. Ik had een houder met een zuignap, maar die valt geregeld van het raam af als de auto in de zon heeft gestaan. Ook als ik het raam brandschoon heb gemaakt, beetje vochtig, etc. Het dashboard is nergens glad, overal heeft het een soort structuurtje waar een zuignap niet op houdt. Dus ik ben niet zo'n fan van zuignappen.

Ik heb ook geen ventilatieroosters in het midden zitten, waar je zo'n klem op kunt zetten.

Wel zit er middenin het dashboard een soort plateauvakje, waar de telefoon nu in staat op een antislipmatje. Maar dan valt -ie om. Daarom dacht ik aan deze https://www.bol.com/nl/nl/p/dashboard-auto-telefoonhouder-3-tot-6-8-inch-smartphone-houder-iphone-samsung-rheme/9200000119559048/?bltgh=r6WXUP1tmDt1jTfZXGtGig.2.4.ProductTitle

Heeft iemand zo'n soort houder? Bevalt dat? Of nog andere goede ideeën?


In mijn vorige auto had ik zo’n klem voor op het luchtrooster. Dat vond ik erg fijn omdat hij dan niet mijn gezichtsveld belemmerde 

Ginevra

Ginevra

11-09-2023 om 20:53 Topicstarter

die wil ik wel, maar daar zit bij mij geen luchtrooster

Ja, je hebt ook niets aan mij want de enige houder die ideaal was, was die je in het ventilatierooster moest doen. Nu ook een met zuignap en die valt er steeds af. Ik maak veel gebruik van huurauto’s met verschillende interieurs… dus ik leef met je mee. Helaas geen oplossing. 

https://www.gsmpunt.nl/houders/baseus-big-mouth-smartphone-houder-auto-dashboard-zwart

Ik heb zoiets, moet het dashboard wel een randje hebben waar je hem op vast kunt klemmen. Bij mij kan dat o.a. boven het stuur.

Zo herkenbaar! Ik had ongeveer zo'n ding als in de op, maar dan verzwaard. Het was te doen, maar hij viel ook wel eens om. Maar ik had dan weer niet echt een plateauvakje. Hij kon net niet vlak en passend in mijn auto staan. Inmiddels een andere auto waar ik een zuignap op het dashboard kan hebben, dat werkt goed.

Een tijd gelee zag ik een oplossing waarbij je telefoon op het dashbord lag die de route op het raam projecteerde.. althans zo leek het. Kan ook een doorzichtig schermpje zijn voor de voorruit aan stuurzijde. Dat leek mij wel wat. Geen idee hoee het heette. 

SpiritedMagpie74

SpiritedMagpie74

11-09-2023 om 22:09

Google op "car hack elastiekjes luchtrooster auto".
Bijvoorbeeld deze:


https://www.youtube.com/watch?v=QsObOM5MP6c

Ik heb er een met zuignap en een lange arm, zodat hij op het dashboard steunt en er niet zo'n gewicht aan de zuignap hangt. Laat ongeveer eens per jaar los, daar is mee te leven. Van Amazon.

61dsBMm1EfL._AC_SX679_.jpg

het lijkt mij niet goed voor je telefoon om hem voor het rooster te hangen. Te warm (als de verwarming aan staat) en te koud als de airco aan staat. Ik heb hem in de bekerhouder staan, voor de pook. Maar wat hoger is wel handiger ja.

ik lees graag mee voor tips. Op mijn dashboard blijft ook niks plakken. Ventilatie rooster is door vorige houder helemaal beschadigd/gekrast en nu heb ik niks en dat is niet handig!!

SpiritedMagpie74

SpiritedMagpie74

11-09-2023 om 23:15

impala schreef op 11-09-2023 om 23:08:

het lijkt mij niet goed voor je telefoon om hem voor het rooster te hangen. Te warm (als de verwarming aan staat) en te koud als de airco aan staat. Ik heb hem in de bekerhouder staan, voor de pook. Maar wat hoger is wel handiger ja.

Het desbetreffende rooster kun je dicht zetten. In de regel heb je dan nog 3 centrale roosters over (en het rooster tegen de voorruit en onder bij je benen).

In mijn auto is ook alles ribbelig maar heb de ideale houder, ook bij bol punt  com. Het is een langwerpig klein ding wat je overal op kunt plakken, en op je telefoon plak je een magneet, en je klikt het er zo op. Kost weinig en zit al jaren. Echt handig

https://hoesjesenladers.nl/magnetische-telefoonhouder-voor-1.html

Ik heb een Wegman telefoonhouder en die blijft echt fantastisch op mijn structuurtjesdashboard zitten. Mijn vriend heeft een ander structuurtje en daar blijft ie ook perfect zitten. 
Ik ben geen fan van telefoons aan het raam ivm het zicht dus wilde per se zoiets. 
https://wegmanshop.nl/products/telefoonhouder-zuignap?variant=36318689558692¤cy=EUR&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gad=1&gclid=EAIaIQobChMI6dbT-tGjgQMVypSDBx1KAA_8EAQYAyABEgLYyPD_BwE

Zuignap valt zo weer van mijn ribbelig dashboard af.

majorette2005 schreef op 12-09-2023 om 09:06:

Zuignap valt zo weer van mijn ribbelig dashboard af.

Deze niet, er zit een soort gelpad onder waardoor het ook op ribbels blijft zitten. 

Toen ik op zoek was naar de perfecte houder kwam ik ook nog de houders van Brodit tegen broditcenter.nl 

Je voert je merk en model auto in (plus bouwjaar) en dan krijg je de voor jouw auto gemaakte houders. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.