Huis, tuin en keuken Huis, tuin en keuken

Huis, tuin en keuken

Teamuitjes: Hou jij er van?

Teamuitjes, hou jij er van? 
Dan bedoel ik niet alleen van het werk, maar ook bijvoorbeeld van sport. 

Het is niet aan mij besteed meestal.


Meestal wel, die van het werk. Andere teamuitjes heb ik niet. 
Van het werk 1 keer per jaar, dit jaar gewoon uit eten geweest, al eens een escaperoom gedaan met eten, handboogschieten en daarna geborreld. Prima. 

ja hoor, ik heb gezellige collega's. Jaarlijks hebben we 1  " verplichte" dag onder werktijd. Als je niet meegaat kost het je verlofuren.
En ik doe regelmatig met een stel collega's ook buiten werktijd iets maar dat zijn ondertussen meer vriendinnen. De mannen kunnen het ook goed met elkaar vinden.

SpiritedMagpie74

SpiritedMagpie74

25-11-2022 om 15:25

De afdelingsuitjes zijn meestal wel leuk. We mogen zelf kiezen en is gevarieerd (van wandelen over het strand tot karten). Omdat het mijn naaste collega's zijn, vind ik het meestal erg leuk en wordt er veel gelachen. Bedrijfsuitjes vind ik daarentegen weer weinig aan (BBQ, kerstborrel, etc), alhoewel ik dan ook meestal met de naaste collega's sta.

Vind het altijd wel leuk! Goed om ook eens iets leuks met elkaar te doen en tijd om het over andere dingen te hebben. 

Ik vind het op het moment altijd wel heel gezellig, maar voor mij hoeft de frequentie niet zo hoog zoals wij hem hebben.
Ik snap het gevoel van urgentie vanuit het werk wel, aangezien we een heel internationaal team hebben en waarbij maar een klein deel daarvan daadwerkelijk op het hoofdkantoor werkt. Als we een teamuitje hebben is het ook meestal icm overnachting en daar ben ik zelf niet zo fan van.

Ben eigen baas, dus hier geen teamuitjes.

Ligt eraan: als het gewoon een leuk uitje is vind ik het meestal wel leuk. Maar als er een teambuilding o.i.d. bij te pas komt vind ik er niets aan.

Heb alleen met werk teamuitjes. Vind het meestal wel leuk. Ook omdat collega's op verschillende locaties werken en ik buiten de uitjes sommige collega's niet of nauwelijks zie dus meteen leuke reden ook die af en toe te zien. En ook leuk om elkaar in andere setting te spreken en het makkelijker over andere dingen dan werk te kunnen hebben.

Due-scimmie

Due-scimmie

25-11-2022 om 15:58 Topicstarter

Ik vind samen eten bijvoorbeeld wel oke. Maar al die dingen er omheen meestal niks 🙈

Ik werk met veel verschillende internationale teams. Met mijn afdeling hebben we maar twee keer per jaar een team uitje en dat zou van mij best iets vaker mogen. Ook omdat we een klein team zijn dat verspreid zit over meerdere vestigingen, waardoor je elkaar weinig ziet. 

De teams met wie ik veel werk vinden verbinding juist heel belangrijk en dus zijn er 4× per jaar team events. Daarnaast worden successen uitgebreid gevierd met etentjes of een borrel. Soms vind ik het wel erg veel, maar aan de andere kant het is goed voor de samenwerking.

Het gevolg is dat ik in december maar liefst 5 kerstvieringen heb voor werk. Inclusief vaak veel reistijd dus het is wel tijdrovend. 

Wij hebben een paar keer per jaar een uitje met het kantinepersoneel van de voetbalvereniging. Dat doen we van de opbrengst van de fooienpot en het bestuur legt dan ook nog wat bij. Het is altijd iets van eten en drinken. De ene keer uit eten en in de zomer vaak een BBQ. Dat is altijd heel gezellig en leuk.

Ik vind het wel gezellig, maar liever wel alleen met collega’s van de locatie waar ik werk. Dat zijn er al meer dan 50. Degenen van andere locaties zie ik alleen 1 keer per jaar bij het teamuitje dus dan steek ik mijn tijd en energie liever in het beter leren kennen en gezellig doen met mensen van de locatie waar ik werk en waarbij het ook echt iets oplevert.

Ik heb leuke collega’s maar blijft werk
Dus nee 
Ik ga liever met mijn gezin of vriendinnen wat doen 🙃

Ja ik vind uitjes leuk. Alleen uitjes die pijn doen (paintballen) doe ik niet aan mee. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.