Huis, tuin en keuken Huis, tuin en keuken

Huis, tuin en keuken

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

13-08-2021 om 20:13

Parkeren Amsterdam Arena

Zijn er hier Amsterdammers, of mensen die Zuidoost goed kennen?

We moeten morgen in de buurt van de Amsterdam Arena zijn (oa Decathlon). Waar kun je dan het beste - en enigszins betaalbaar - parkeren? Een klein stukje (10 minuten) lopen is geen probleem.

De garage in de Johan Cruijff Arena of is die te duur voor je?

Q-Park Amsterdamse Poort is goedkoper dan de garages aan de Arena kant. Dit ligt aan de andere kant van het spoor, niet ver lopen. 
Ik zie dat er ook een Park Bee locatie is, je kan op die website checken hoeveel dat kost en of er plek is.

onthoud wel dat Ajax morgenavond thuis speelt. Het kan dat al vroeg druk zijn. Mijn schoonzus heeft in Zuid-Oost gewoond, pal naast een metrostation. Als man en ik samen het centrum in gingen, parkeerden we altijd (gratis  ) daar. De Arenaboulevard is dan wel iets van een kwartier/ 20 minuten lopen dacht ik. 

Bij de ikea parkeer je gratis (20 minuten lopen). De arena is 3 euro per uur, maar je zit dan wel meteen in het winkelgebied.

Ik lees steeds Amsterdam Hyena, geen idee waarom en een totaal nutteloze bijdrage 

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

14-08-2021 om 08:07

Groentespies schreef op 13-08-2021 om 22:52:

onthoud wel dat Ajax morgenavond thuis speelt. Het kan dat al vroeg druk zijn.

Goed dat je het zegt, helemaal niet op gelet. We gaan rond het middaguur, dan zal het toch nog wel meevallen? Ik ga even overleggen of we misschien beter een andere dag kunnen kiezen.

Dank voor alle tips.

Ik heb vaak genoeg gehad dat ik daar naar de Mediamarkt ging en opeens verrast werd door voetbalsupporters, maar daar zou ik mij niet door laten tegenhouden, zeker ‘s middags niet.

P6 is lekker dichtbij en €3 per uur. Amsterdamse poort is ook maar 5 minuutjes lopen en daar zijn de garages €1,50 per uur.

P5 (villa arena) of P6 raad ik je aan. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.