Huis, tuin en keuken Huis, tuin en keuken

Huis, tuin en keuken

Intex zwembad en hond

Ik ben op zoek naar een zwembadje voor een goed zwemmende vijfjarige en de hond. Zou een inTex zwembad honden poten aankunnen?

ligt ook aan het formaat van de hond, hoe dol de hond is op zwembaden en hoe hoog het water staat. Die intex baden met zeil en frame kunnen een ‘wadende’ gemiddelde hond wel hebben die gewoon kan lopen met kop boven waterhoogte. 
Die opblaasbaden van Intex (type familiepool) kunnen ons hondje van 7 kg wel hebben (ze zwemt dan) maar die kan ik niet zelf eruit laten klimmen want dan is het game over voor het zwembad (klemmen met voorpoten en dan met achterpoten tegen zijwand klauwen om afvoer zetten). 

Hangt van je hond af. Tegen de nagels van mijn hond (herder) lijkt me geen opblaaszwembad bestand.

MelMel

MelMel

30-06-2022 om 05:53 Topicstarter

idd toch maar eerst een hondenzwembad gekocht ook omdat ik niet bedacht had dat er ook wateronderhoud bij komt kijken bij zo’n groot zwembad!

hier ook een hondenzwembad, maar zonder hond (kleine kinderen wel

MelMel

MelMel

30-06-2022 om 14:19 Topicstarter

Het gaat trouwens om de pup die we nu een week of drie in huis hebben. Opblaas rand lijkt me veel te leuk voor hem om in te bijten.

Morgen komt het ding. Hopelijk kunnen kind en hond er van genieten. Spullen om een instap uitstap te bouwen staan al klaar.

Houdt hij wel van zwemmen,  denk je?
Niet iedere hond zwemt graag.
Als ze het eenmaal leuk vinden, wordt het wel eens lastig om ze uit iedere sloot of iedere plas te houden....

wij hebben een hondenzwembad van de action voor de twee grote honden hier. Dat is alleen voor pootje baden. Echt zwemmen doet er maar 1 en doen we in het kanaal.
Ik zou een hond en zeker een pup niet in een chloor-zwembad laten. Bij mij drinken ze er altijd uit. 
men de plastic opblaasbaden zijn hier altijd zo kapot door de nagels

Wij hebben een plastic schelp. Te klein om kopje onder in te gaan, maar heerlijk om de poten te verkoelen. En superstevig.

MelMel

MelMel

02-07-2022 om 12:35 Topicstarter

Schelp vinden kind en pup idd allebei leuk maar ze willen graag iets groters. Kind in elk geval!

Opzetbadje is aangekomen. En nu regent het hier 🤣

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.