Huis, tuin en keuken Huis, tuin en keuken

Huis, tuin en keuken

Hoe bewaar jij je bankpas ed?

Onlangs heb ik een telefoon gekregen van mijn werkgever die ik ook privé mag gebruiken, ik heb Dual sim en kan het werk nummer uitzetten. Bij mijn oude privé telefoon had ik altijd een hoesje met bankpas e.d., bij deze telefoon alleen een beschermhoes. Omdat ik mijn telefoon wat vaker weg wil leggen lijkt me dit een goed begin. Maar nu moet ik dus iets verzinnen voor mijn bankpasje, bonuskaart en dergelijke. Ik ben namelijk niet van plan een grote tas mee te slepen overal waar ik sta en ga. Hoe doen jullie dit? 


Er bestaan toch goedkope telefoonhoesjes waar links enkele inkepingen in de binnenkant zitten om enkele kaarten in te steken. Trouwens, je bonuskaarten, waarom steek je die niet in een app, zodat je al je kaarten niet telkens moet meenemen. Payconiq bijvb. heel handig: alle kaarten in 1 app zonder ze fysiek bij te hebben.

In mijn portemonnee. Maar die heb ik lang niet altijd bij, ik betaal gewoon met mijn telefoon dus heb geen bankpas meer nodig eigenlijk.

In een portemonnee, maar dat ligt teveel voor de hand denk ik? 

Er zijn ook kleine pashouders waar je meerdere kaarten in kwijt kunt, dit idee:
https://www.hema.nl/dames/accessoires/dames-portemonnees/kaarthouder-bruin-leer-rfid-7.5x10-18110040.html 
Die gebruik ik als ik alleen een klein handtasje meeneem waar geen grote portemonnee in past. 

Portefeuille. Heb ik altijd op zak in mijn handtas.
(Ik heb sowieso een tas nodig voor 2 sets huissleutels, medicatiezakje, zonnebril met doosje, zakdoek, buspas en treinabo, handschoenen, nagelknipper, ...)

In mijn Portemonnaie....Ik betaal niet met mijn telefoon.... heb graag een bediende kassa... ( mijn kinderen moeten ook nog werk hebben) en het liefst cash.

Ik in mijn telefoonhoesje zon boekmodel. Andere pasjes op een app.
Je hebt ook telefoonhoesjes waar je portemonne los van kan pakken. Maar als je weggat wil je dus alleen portemonnee meenemen? Of wil je minder kijken op je telefoon. Dan zou ik een andere nemen nemen, een bookcase. Dan is de voorkant afgedekt? 

Altijd in mijn broekzak

in een secrid portemonnee, enigszins beveiligd dus. En dat samen met mobiel in mijn rolstoel tasje. Dat sleep ik ook mee als ik zonder rolstoel ben. Er kan werkelijk bijna niks in maar dat vind ik juist prettig. Niet te veel zooi mee..

Ik heb een pasjeshouder waar ook ruinte is voor briefgeld en wat kleingeld. Ik wilde dat nooit, maar nu ik hem heb ben ik er heel blij mee. Ik heb hem bij Van Os gekocht. 

Ik gebruik mijn bankpas bijna nooit meer, ik betaal meestal met mijn telefoon. Maar in jouw geval zou ik gewoon een ander hoesje bij je werktelefoon kopen.

uit privacy overwegingen zou ik niet mijn werk en privé op 1 telefoon mengen.
Op mijn werk moet je dan toestemming geven dat de ict afdeling alles mag resetten. Nou dat dacht ik toch niet.

Gewoon in m’n portemonnee. Die zit óf in m’n werktas (sowieso een grote, want ook voor een laptop) óf in m’n handtas. Voor gewone boodschappen neem ik helemaal geen portemonnee mee, dan betaal ik inderdaad gewoon met m’n telefoon.

In mijn portemonnee, maar ik heb dan ook altijd een schoudertas bij me. Daar zit mijn hele hebben en houwen in. (sleutels, telefoon, portemonnee, zakdoekjes, boodschappentasje opvouwbaar, wasbare groentetasjes, paracetamol enz enz enz  ).

Portemonnee met pasjeshouder. Die heb ik net als mijn telefoon altijd bij me. Of in een klein tasje of in mijn jaszak/broekzak. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.