Huis, tuin en keuken Huis, tuin en keuken

Huis, tuin en keuken

Black Friday

Guilty Pleasure! Mijn activity tracker ging een maand geleden kapot en omdat ik sinds een tijdje fanatiek aan het sporten ben, besloot ik mezelf op een duurder en uitgebreider sporthorloge te trakteren met Black Friday: een Garmin Forerunner 255. Ik heb er ook nog een Running Dynamics Pod bij gekocht om het lopen op de loopband (hopelijk) wat interessanter te kunnen maken en het geheel als stimulans om in het voorjaar het hardlopen buiten te inspireren en uit te breiden. De pod kwam gisteren al. Het horloge vandaag. Ik verkneukel me! Hebben jullie iets leuks gekocht? 


hondenbrokken 🤣

Ohja en een nieuw dekbed, maar dat was een week voor black friday, maar wel met black friday korting, wat voor mij een onverwachtse meevaller was.

Zelf niks, maar mijn man heeft wat hobby spullen gekocht. Het was een mooie aanbieding, maar alsnog veel geld, dus voorlopig mag hij niks meer kopen.

Ik was op zoek naar een goede iphone aanbieding maar helaas niet gevonden.
Heb wel 2 huisbroeken gekocht in de aanbieding bij plaatselijke lingerie zaak.

Vond de kortingen dit jaar een beetje tegenvallen! Vaak 20% ofzo, wat wel fijn is als je toch al nodig had maar me niet echt over de streep trekt als ik twijfel. En veel dingen die zogenaamd afgeprijsd waren maar in de weken ervoor net zo duur (wat volgens mij niet eens meer mag?)

Ik kocht kleding waar 50% Black Friday korting bij zat. Ik had niet eens in de gaten dat het BF was, dus dat was een leuke toevallige meevaller

MRI

MRI

27-11-2023 om 11:58

Drie cursussen: illustreren, collages maken en creatief schrijven. 
Ik heb al te veel spullen,  maar kan me het genoegen van zo'n activity tracker aanschaffen heel goed begrijpen. Beweeg ze, Mija!

Ik kon tot gisterenmiddag zeggen dat we alleen maar zaken hadden gekocht die al op ons lijstje stonden; pyjama’s die straks met Sinterklaas mee komen, hondenvoer, schoenen voor dochter, spijkerbroek voor dochter en een trui voor mij. Allemaal van te voren uitgezocht en met meer dan 30% korting gekocht. 

Zei ik al tot gisterenmiddag? Onze oven en magnetron naderen het einde van de levensduur (de oven gaat regelmatig spontaan uit en dat is best onhandig). Dus heb ik als een echte keukenapparatuur-klant/-karen gebeld met een keuken verkoper. En op beide korting gehad waardoor ik nu binnenkort een luxere oven en combimagnetron krijg, voor bijna de helft minder dan het in augustus aan mij geoffreerd was. 
Dus nu gebruik ik cyber Monday maar om ook nog een nieuwe friteuse te zoeken. Geen airfryer, maar zo een waar je nog oliebollen in kunt bakken. 

Twee nieuwe dekbedovertrekken en hoeslakens. Een voor winter en zomer. En nog eentje voor vriend, flanel want koukleum. Een airfryer, wilde we al langer en expres even gewacht tot black friday. Twee jassen, een chice van de WE met 70 euro korting (van 150 naar 81) en een praktische bij de C&A van 80 voor 63.
Drie truien en twee nieuwe tepelpiercings. Geen idee wat de korting precies was maar had de truien sowieso wel gehaald dus fijn. 

Leuk Mija 
Biebel ook een mooie deal binnen gesleept, lekker hoor!

Ik heb een donsjasje gescoord (stond al een jaar op mijn lijstje, nu 110,- korting), wat sinterklaas cadeaus en een outdoor pakje (stond sinds deze zomer op mijn lijstje, nu 80,- korting). Straks ga ik nog even naar de woonwinkel, kijken naar een kleed voor een van de kinderkamers. Daar zit nog 'cyber monday' korting op.

Sint cadeaus voor de kinderen gehaald 
Had niet aan de korting gedacht, maar was toch nog 35 procent wat er af ging, mooi mee genomen 

Wasmiddel en sinterklaascadeautjes, niet echt spannend dus.

Drie maanden Bookchoice voor €1. Leuk, maar de aanbieding vorig jaar was een heel jaar voor €20. Dat had ik liever gehad 😉.
Kapper had mij een bepaalde krultang aangeraden en daar ging bij de Douglas 17% van af én ik had een tegoed van €5 gespaard wat er af ging.
O ja en ik heb een beautyblender gekocht, de oude is echt helemaal op.
Allemaal niet heel spannend en ook dingen die op mijn lijstje stonden.

Fenyw schreef op 27-11-2023 om 12:57:

Drie maanden Bookchoice voor €1. Leuk, maar de aanbieding vorig jaar was een heel jaar voor €20. Dat had ik liever gehad 😉.
Kapper had mij een bepaalde krultang aangeraden en daar ging bij de Douglas 17% van af én ik had een tegoed van €5 gespaard wat er af ging.
O ja en ik heb een beautyblender gekocht, de oude is echt helemaal op.
Allemaal niet heel spannend en ook dingen die op mijn lijstje stonden.

Weet jij of je na die eerste 3 maanden kostenloos kunt opzeggen? Of zit je er dan eerst nog 3 maanden aan vast?

Regendrup. schreef op 27-11-2023 om 13:04:

[..]

Weet jij of je na die eerste 3 maanden kostenloos kunt opzeggen? Of zit je er dan eerst nog 3 maanden aan vast?

Ja, je kan per maand opzeggen. 

2 kilo Lindt Chocolade Kogels 😋😋 voor 30 euro. Ik deel het wel met de buurvrouw, allebei 1 kilo 😊 Heerlijke chocolade maar vind het te duur als ik er de volle prijs voor moet betalen.

Mijn favoriete kledingwinkel heeft -helaas- opheffingsuitverkoop, maar dat staat los van Black Friday.

Toevallig was ik daar op vrijdag en heb ik flink ingeslagen, met kortingen van 25 tot 70%.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.