Gezondheid en welzijn Gezondheid en welzijn

Gezondheid en welzijn

Schouderprothese

Hallo,

In verband met pijnklachten in /rond schouder door flinke artrose gaf mijn arts aan dat een schouderprothese een reële optie is. Ik zie hier erg tegenop. Is er iemand die een schouderprothese heeft en mij wil vertellen hoe je de operatie,  de revalidatie en het resultaat hebt ervaren? Alvast bedankt. 

Een vriend van mijn man heeft zo’n operatie ondergaan. Het viel hem wel een beetje tegen, lange hersteltijd nodig gehad. Maar hij is wel al ouder (70+), dus dat kan ook meespelen.
 Is er geen patiënten vereniging mbt artrose ? Misschien dat zij nog info hebben ?

Shirazi

Shirazi

08-02-2024 om 15:41 Topicstarter

Dank voor je reactie. Patiëntenvereniging heb ik niet aan gedacht, ga ik opzoeken. Ik hoorde ook van de arts dat het een pittige operatie en revalidatie is. Ik ben 58, maar heb volgens de arts artrose die niet bij mijn leeftijd past. Volgens hem gaat het vooral om pijnvermindering en niet zozeer om verbeteren van beweeglijkheid. 

Shirazi

Shirazi

18-04-2024 om 10:19 Topicstarter

ik heb inmiddels een lotgenoten groep gevonden op Facebook,  maar ook te horen gekregen dat ik in nog veel meer gewrichten flink artrose heb. Ik heb binnenkort een afspraak bij de maartenskliniek in woerden, misschien dat er een gezamenlijk plan van aanpak komt.

Wat rot dat je het in meer gewrichten hebt ! Hopelijk kan die kliniek je goed verder helpen. Ze staan wel goed bekend.

Shirazi

Shirazi

18-04-2024 om 12:42 Topicstarter

dank je wel

Fijn dat je op Facebook een lotgenoten groep hebt gevonden. Ik ga je volgen. Ook ik heb in meerdere gewrichten artrose.. Nu gaat het nog maar moet er wel elke dag rekening mee houden. 

Shirazi

Shirazi

23-04-2024 om 07:31 Topicstarter

Vervelend voor je, hopelijk blijven je klachten nog lange tijd beheersbaar. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.