Coronavirus Covid-19 Coronavirus Covid-19

Coronavirus Covid-19

Valt toch wel een beetje tegen

Hoewel ik echt geloofde dat ik immuun was, ben ik nu toch besmet geraakt met Corona. Het valt me niet mee. Ik heb al sinds gisteren koorts, overal pijn, vreselijke keelpijn en gewoon ziek blegh. Klopt het nog steeds dag drie het ergst is? Dan ga ik het liefst nu al in sedatie, mogen ze me wakker maken als ik weer beter ben.
Zijn er nog meer mensen die pech hadden en er niet makkelijk doorheen gefietst zijn? (Ja, ik weet ook van de heel ernstige gevallen, maar ik wil gewoon even zeuren en gedeelde smart zoeken).


Er is geen touw aan vast te knopen. Ik had het eerder dit jaar, gelijktijdig met 3 andere bekenden. Het verliep bij alle vier geheel anders...

Beterschap!

Ik kan mijzelf nog steeds wijsmaken dat ik immuun ben, dus geen ervaring. Maar wil je wel veel beterschap wensen en hoop voor jou dat je je morgen alweer beter voelt.

Hier partner ook positief getest op zaterdag.

Vrijdag begon het met keelpijn en hoesten.
Tot gisteren best ziek, net als jij aangeeft: pijn in het hele lichaam en echt een ziek gevoel, en ook moe.

Vandaag gaat het beter, maar die hoest!

Beterschap!

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

06-07-2022 om 19:09

Ik ben er ook een paar dagen behoorlijk ziek van geweest, in maart dit jaar. Als bij een "echte" influenza. Hoofdpijn, spierpijn in elk spiervezeltje in mijn lijf, koorts, ellendig moe maar niet kunnen slapen. Dag 2 was bij mij het ergste, daarna was de ergste spierpijn weg waardoor ik me een stuk beter voelde.

Na ongeveer een maand was ik lichamelijk weer fit. Qua concentratie /multitasken / drukte ben ik na 2 maanden nog niet helemaal de oude, al is het in het dagelijks leven geen probleem.

Ja inderdaad , dag 3 het ergste ( corona eind april/begin mei  ) en daarna werd het wel beter . Wel ruim een week snotverkouden . En bijna 4 weken mijn reuk en smaak kwijt geweest . Ook conditie was bijna helemaal weg en moest ik weer opbouwen.

Sterkte!!
Nog geen ervaring, ik zit nog in de fase die jij tot een paar dagen geleden had....

Ik heb het sinds afgelopen donderdag, dus een week nu. Partner was heel erg moe, dat viel bij mij dan wel weer mee. Wel ben ik nog steeds verkouden wat erg stom is. Wel meer moe dan anders. 

dag 3 het ergste? Ik ben 14 dagen beroerd geweest en 4 maanden moe.
Of is het anders met deze variant?

Mijn schoonouders kregen het vorige week voor het eerst en schoonvader is al week echt beroerd. Schoonmoeder had korter verloop en kon na 5 dagen gewoon weer naar buiten.

Ik hoorde ze laatste op de radio zeggen dat als je geen booster hebt gehaald (begin dit jaar) je echt 0 bescherming meer hebt. Al geeft een vaccinatie/booster ook geen garantie natuurlijk. 
Vervelend, veel beterschap! Ik heb in februari corona gehad maar ik had hele lichte klachten dus aan mij heb je niks

Miepjecody schreef op 06-07-2022 om 20:12:

dag 3 het ergste? Ik ben 14 dagen beroerd geweest en 4 maanden moe.
Of is het anders met deze variant?

Kan. Maar verschilt ook per persoon.

Nou, ik dacht sinds maart 2020 ook immuun te zijn. Maar helaas, sinds gisteren verkouden en heb al een paar weken last van mijn maag. Net een positieve test dus.
Lekker dan, ben nog herstellende van een operatie en dan dit er ook nog even bij.

iemand die ik ken was er ook erg ziek van een meisje maar niet in het ziekenhuis

Twee keer gehad, eerste 2/3 dagen het ergst met algeheel lamlendig gevoel: koorts tot 39 graden, keelpijn en vreselijke hoofdpijn. Daarna was het snel weer over. 

MMcGonagall

MMcGonagall

26-07-2022 om 11:44 Topicstarter

Volgens mij ben ik niet meer terug gekomen in dit topic. Sorry.
Uiteindelijk heb ik drie dagen flinke koorts gehad, en in totaal 9 dagen koorts. Op dag 9 heb ik de huisarts gebeld omdat ik bang was nooit meer beter te worden. Ik moest het uitzieken, want ze kon weinig voor me betekenen. Dag 10 zat ik onder de 37.5 en dag 11 weer onder de 37. Daarna voelde ik me snel beter, maar ik ben nog steeds wel moe als ik wat doe. Zo lang ik rustig aan doe, heb ik nergens last van.
Ik weet dus niet zo goed wat wijsheid is, luisteren naar je lichaam of doen of er niets aan de hand is. Vanmorgen stond juist in de krant dat er lichamelijk weinig te vinden is bij mensen met het post-covid syndroom. Enige wat ze vonden is dat mensen die dat hebben vaak een voorgeschiedenis hebben met angsten. Dat pleit voor doen of er niets aan de hand is.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.