Coronavirus Covid-19 Coronavirus Covid-19

Coronavirus Covid-19

Nog nieuwe Coronabesmettingen

We hebben net een griepepidemie gehad op het werk, zelf ook meegedaan, maar geen van die mensen testte positief op Corona.
Hebben jullie in je omgeving nog besmettingen meegemaakt de afgelopen (pakweg) drie maanden?


Toevallig wel ja.
In het verzorgingstehuis waar schoonvader woont, waart het weer behoorlijk rond en kind kon gisteren niet naar school omdat het daar ook weer rond gaat bij de leerkrachten. 

Ja. Ik, sibling en schoonbroer. Alle 3 voor de 1e keer Corona. Ik kreeg het op zonvakantie, daar heeft de helft van de groep waarmee ik was Corona gekregen.

Ja, ik heb het gehad in de laatste week van december. Collega’s in januari. Het viel me op dat ik zelf pas op dag 4 positief testte en collega’s hadden soortgelijke verhalen. Ik denk ook dat veel mensen helemaal niet meer testen.

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

22-02-2023 om 16:18

Ja. Deze week twee mensen in mijn vriendenkring. En het zijn niet eens carnavalsvierders.

Ik vermoed dat veel mensen met (milde) klachten niet meer testen, tja, dan heb je inderdaad ook geen positieve test.

Ja op mijn werk in de gehandicaptenzorg zijn de besmettingen weer flink aan het oplopen onder de bewoners. Mensen zijn er ook echt goed ziek van. Wij werken dus weer met PBM.

MMcGonagall

MMcGonagall

22-02-2023 om 16:23 Topicstarter

Ik word normaal ongeveer een keer in de acht jaar ziek. Vorig jaar juli Corona gehad waarvan ik twee weken echt aan de bank gekluisterd was maar ook de weken daarna nog niet veel waard. In januari ‘griep’ gehad. Ik weet niet of het echt influenza was, maar ik had een paar dagen hoge koorts en kon bijna twee weken niet werken. Dat is toch wel vreemd. Het voelde net als met Corona maar de test was negatief.

Nee, niemand, ondanks dat iedereen werkt en gewoon overal heen gaat.

Hier nog even afwachten of Carnaval voor meer Coronabesmettingen heeft gezorgd. Gisteren was de laatste dag dus nog te vroeg om er iets over te kunnen zeggen. 

in het verzorgingshuis van mijn moeder hadden ze de week na de kerstviering een uitbraak, die was heel snel onder controle.

Ik heb van aardig wat mensen gehoord dat ze ziek waren de afgelopen weken. Mijn man had ook een virus met koorts te pakken. Maar ik heb niemand over corona gehoord. Alleen mijn man had een collega met corona. (Hijzelf niet volgens de zelftesten.) Zelf heb ik nog steeds niks opgelopen de afgelopen jaren, zelfs geen milde verkoudheid. 

ja, meer dan een week of 2-3 geleden. Toen dacht ik nog dat het rustig was, maar helaas te vroeg gejuicht. Zowel op werk als in prive weer een aantal mensen met Corona. Enkele flink ziek, meeste vrij snel weer opgeknapt/ nauwelijks klachten .

Nee, geen corona. Wel veel mensen met griep die daar goed ziek van zijn geweest, inclusief ikzelf. 

Ikzelf. Ondanks dat dit de derde besmetting was en ik volledig ben gevaccineerd, ben ik er nog niet eerder zo ziek van geweest.

ja mijn moeder heeft nu Corona. En nog iemand uit mijn kennissen kring. Zelf ben ik flink verkouden maar de zelftest was negatief. 
hoewel ik de zelftesten niet vertrouwd. 
vorig jaar drie dagen achter elkaar een negatieve zelftest gehad bleek ik bij de ggd toch positief te zijn. 
men in december had ik bij een zelftest een heel licht streepje toen nog maar een x bij de ggd getest en toen was ik negatief. 
Dus heb nu wel weer getest en hoop maar dat hij echt negatief is want de ggd testlocatie hier is inmiddels gesloten 

Ja, ons hele gezin heeft het eind november gehad, mijn schoonvader is er begin januari aan overleden.
Vorige week op het werk weer met PBM moeten werken vanwege een uitbraak onder bewoners en personeel. Heb inmiddels ook al weer 2 zelftesten gedaan de afgelopen tijd, maar gelukkig steeds negatief.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.