Algemeen Ouderschap Algemeen Ouderschap

Algemeen Ouderschap

Lees ook op

Leuke Moederdag cadeaus

Vraag voor de moeders hier? Wat vinden jullie leuk om voor moederdag te krijgen? Is bijv een cadeaubon ook goed?

Ik wil iets kopen voor de moeder van m'n kindjes zodat die dat aan haar kunnen geven met moederdag maar zoon en ik hebben geen idee wat en de ideeen van zoon zullen wel niet in goeie aard vallen.


Ikzelf vind een picknick altijd erg leuk om te krijgen. Dus op een later moment wat qualitytime met de kinderen.
De kinderen vinden het ook een leuk cadeau, ze maken iets klaar, man koopt nog wat vers fruit en zo en we hebben een gezellig dagje met het gezin.

iets zelf gemaakts, een kaart, een gedichtje, een ketting van pasta en ontbijt op bed.
Ik heb hier nog een tegel (20×20) waar iets liefs opgeschreven is, gewoon met permanent marker en versierd.
Mijn ex liet altijd een luxe ontbijt bezorgen toen zoon nog te klein was, vanaf een jaar of 9 rommelde zoon zelf in de keuken, dus werd het een bolletje gevuld met hagelslag zoals hij die zelf het liefste at.

Geen bonnen, geen grote kadoos, 

Nick90

Nick90

27-04-2024 om 08:52 Topicstarter

Ze hebben allebei zelfgemaakte cadeaus inderdaad maar ik wil daar iets bij doen. Ontbijt bestellen is wel een goed idee. 

Ik weet niet hoe oud je kinderen zijn, maar zelf hield ik het niet droog bij een zelf in elkaar geflanst ontbijt op bed

Nick90

Nick90

27-04-2024 om 09:13 Topicstarter

EmmaT schreef op 27-04-2024 om 09:00:

Ik weet niet hoe oud je kinderen zijn, maar zelf hield ik het niet droog bij een zelf in elkaar geflanst ontbijt op bed

De oudste is 9 en het kleintje is nu  9 maanden. Maar ik bedoel eigenlijk een echt cadeau zodat ze weet dat ik aan haar denk.

dan

dan

27-04-2024 om 09:24

Nick90 schreef op 27-04-2024 om 09:13:

[..]

De oudste is 9 en het kleintje is nu 9 maanden. Maar ik bedoel eigenlijk een echt cadeau zodat ze weet dat ik aan haar denk.


Waar houdt ze zoal van? Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden. Maar een ontbijt bestellen lijkt me zeker leuk. 

Een dagje uit met de kinderen is misschien ook leuk? Is natuurlijk ook zo duur als je het zelf maakt en dan heeft je zoon misschien nog goede ideeën voor het waarheen. Een leuke foto van hun samen in mooie lijst, ontbijtje, of misschien juist dat ze 's avonds verrast wordt en niet hoeft te koken

Een bon is zo gekocht, dat zou ik wel aardig vinden, maar niet zozeer voor moederdag. Inderdaad wat degenen hiervoor al aangeven: een heerlijk ontbijtje, mooi gedekte tafel voor een uitgebreide brunch, mijn lievelingsthee of een kop koffie met een heerlijk gebakje erbij. Het zit hem niet in het cadeau an sich, maar in de moeite die ervoor gedaan is om iets voor mij te doen. 

heel lief van Jou. Zijn er dingen die ze mooi of fijn vindt, maar ze zichzelf niet zo snel gunt? Ivm de prijs ofzo? Voorbeeldje: een fijne massage(bon) of mooi servies (ik koop bijvoorbeeld af en toe een mooie mok van HK living om zo langzaam collectie uit te breiden) dat zou ik zelf heel leuk vinden, naast de standaard knutsels natuurlijk. 

ik vind het altijd leuk als de kinderen zelf iets uit gekozen hebben voor mij. Dat is niks groots maar vaak wel lief. Daarnaast knutselen ze op school. Jongste vertelde dit jaar stralend bij de lunch dat ze een vogeltje aan het knutselen was voor mij maar ik ben met moederdag natuurlijk heel verrast 

Oudste kan het wel geheim houden. 

Houdt ze van schoonheidspecialist of sauna? Jij doet de kinderen zij een dagje sauna oid. Wat ik ook kon waarderen was als man alles had geregeld voor bv etentje. Oppas etc. Of gaan jullie al regelmatig samen weg? Dat soort dingen zou ik t in zoeken. Aandacht. Niet kados 

Er zijn ook pluktuinen waar je bloemen kan plukken, soms kan je daar ook een tegoedbon voor kopen. Dan maak je er een dagje uit van en kunnen de kinderen ook bloemen plukken/kiezen voor mama. Even googlen of er een bij jou in de buurt zit. 

Anonima123 schreef op 27-04-2024 om 11:06:

Houdt ze van schoonheidspecialist of sauna? Jij doet de kinderen zij een dagje sauna oid. Wat ik ook kon waarderen was als man alles had geregeld voor bv etentje. Oppas etc. Of gaan jullie al regelmatig samen weg? Dat soort dingen zou ik t in zoeken. Aandacht. Niet kados

Bij mijn eerste moederdag als moeder had vriend geregeld dat ik met vriendinnen naar een high tea mocht. Die mannen hadden dat ook gegeven. Het was gezellig maar ik vond het maar gek en ook wel een beetje jammer.  Mijn eerste moederdag die ik had juist een activiteit doen zonder baby (van 4 maanden). Nu zou ik dat waarschijnlijk wel fijn vinden maar vinden mijn kinderen het weer geen goed idee als ik met moederdag zonder hun iets ga doen. 

Ik lees dat hier ook nog een baby is en een kind van 9. Ik zou even goed nadenken hoe moeder hierin staat. Het kan zijn dat moeder en oudste kind hier anders in staan en het wel leuk vinden natuurlijk. Als je iets wil geven waarbij jij oppast en moeder iets leuks gaat doen zou ik er misschien voor kiezen om het op moederdag te geven maar de activiteit een week later te lateann plaatsvinden. 

En anonima123 bedoelt misschien ook niet dat het op dezelfde dag moet zijn. Is maar even een aanvulling op haar idee. 

Wat ik zou geven zijn leuke foto's van de kinderen in de vorm van hartjes als magneetjes voor op de koelkast waarmee je weer hun tekeningen of dergelijke kan vastzetten. Of een mok met een mooie foto van de kindjes. Je hebt sites waarmee je dat online kunt maken. Zoiets geef je jezelf niet als moeder maar is wel heel leuk om te hebben. 
Een bon van douglas of iets in die trant is altijd fijn. 

TO en vrouw zijn uit elkaar geloof ik. Etentjes lijken mij geen goed plan. 

ik heb voor mijn verjaardag een keer een sleutelhanger gekregen, in hartvorm, met een foto van mijn gezin erin. Is me heel dierbaar en hangt aan de autosleutel. Volgens mij van de Hema, prima kwaliteit ook.

Zou voor jou wellicht ook een idee kunnen zijn, met een mooie foto van de kinderen.

Marit

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.