Algemeen Ouderschap Algemeen Ouderschap

Algemeen Ouderschap

Lees ook op

...en als je nou niet van Halloween houdt?

Het is herfstvakantie. Prachtig weer. Lekker pretparkweer ook. Maar als je niet enthousiast wordt van Halloween en/of daar zelfs een hekel aan hebt, hangt daar niet zo’n aantrekkelijke sfeer voor een leuk dagje uit. En dat is al jaren elke herfstvakantie zo. 

Jaja, ik weet het, Kerst en Pasen komen ook jaarlijks terug met de bijbehorende decoraties, maar Halloween voelt toch anders met die skeletten, zombies en namaakgrafstenen. 
Zijn er ook Halloweenvrije pretparken?

Peiling

Pretpark zonder Halloween
115 stemmen
17%
22%
12%
35%
14%

Wilgenkatje-

Wilgenkatje-

25-10-2022 om 21:39 Topicstarter

Ohoh ik schrijf het vast verkeerd 🤓 Een echte fan!! 😎

Als je het niets vind, kun je het negeren. Er zijn ook andere dingen als pretparken voor vermaak. 

in de Efteling heb ik niets gezien qua halloween. Gelukkig😁

Bijtje82

Bijtje82

25-10-2022 om 21:40

Voor mij hoeft het allemaal ook niet zo. Maar vader van de kinderen doet dan wel weer mee in de wijk, dus gaan ze mee lopen. Kan ik daarna weer een halve nacht op zitten met bange kinderen. 
Wat opvoeding betreft zitten we totaal niet op een lijn.

Musje1989 schreef op 25-10-2022 om 21:40:

in de Efteling heb ik niets gezien qua halloween. Gelukkig😁

Jammer die sprookjes spreken zich erg voor halloween

Ik snap wat je bedoelt, maar dan zou ik in de herfstvakantie iets anders gaan doen. Ik heb er verder geen moeite mee en als kleinzoon er aan toe zou zijn ga ik er op zijn niveau in mee. ( skeletten vind ik ook niet per se leuk hoor, maar in het biologielokaal stond ie vroeger 24/7😄)

Superleuk Halloween! Wij hebben het al weken versierd en hebben al een aantal activiteiten gedaan. Afgelopen zaterdag Halloween in een pretpark, vrijdag trick or treat en maandag Halloweenfeest in de speeltuin. Dochter van vier is er gek op. 

Ik vind dat halloween niet zo erg en is vaak maar een weekje en dan is het voorbij. Zoon vind het leuk dus bij ons huis ook wat versieringen en leuke activiteiten zoals pompoens uitsnijden enzo. 

Wat ik wel irritant is dat weken achter elkaar dat Sinterklaas gebeuren en daarna gelijk over naar de kerst. Probeer dan maar eens in die tijd met een jarige zoon een kinderfeestje te vieren waar het niet uitdraait op een sint/kerstfeest.

ik heb helemaal niks met Halloween. Vreselijk. 

paar jaar geleden in Disneyland geweest, toevallig rond Halloween. Ik vond daar de decoratie geweldig. Maar dat was denk ik de 2e keer in 25 jaar dat ik in een pretpark was.... Ik ben geen pretpark fan 🤭

Volgens mij zijn er genoeg parken waar Halloween niet gevierd wordt dus als je er niet van houdt, heb je nog genoeg opties. Het is ook zo weer voorbij.

Volgens mij zijn er genoeg halloweenvrije parken. Misschien moet je ervoor wel naar de minder grote parken kijken. Wij doe alleen mee met rondgang in onze wijk, maar dat is voor onze kinderen van 3 en 5 niet zo eng. De buurtbewoners maken het enger voor de 8+ groep

Bijtje82

Bijtje82

25-10-2022 om 22:11

Oh, dat nieuwsbericht van afgelopen week met die opvang leiding die 2 - 3 jarigen liet schrikken en maar door bleef gaan terwijl ze doodsangsten uitstonden..
Mijn moederhart huilde, vreselijk vond ik dat.

Bijtje82 schreef op 25-10-2022 om 22:11:

Oh, dat nieuwsbericht van afgelopen week met die opvang leiding die 2 - 3 jarigen liet schrikken en maar door bleef gaan terwijl ze doodsangsten uitstonden..
Mijn moederhart huilde, vreselijk vond ik dat.

Dat heeft niks te maken met Halloween en alles met zieke geschifte figuren die niet geschikt zijn om met kinderen te werken.

BrightEchidna89

BrightEchidna89

25-10-2022 om 22:35

Persoonlijk heb ik meer met Halloween dan met Allerheiligen omdat het eerste nauwer aansluit bij onze oorspronkelijke cultuur. 
Waar ik dan weer niets mee heb is met trick or treat, dus hopelijk blijft die gewoonte nog ver weg. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.