Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Lees ook op

Ik heb een vraagje over mijn zoontje

mijn zoontje wil niet met mij praten ik weet dat hij wordt gepest hoe kan ik hem bereiken om wel te gaan praten ik ben tot eindeloos geprobeerd om met hem te praten ik maak mij zorgen om hem hij komt vaak thuis met blauwe plekken en hij is dan boos en ik begrijp het niet en ik en mijn zoontje waren altijd dikke vrienden en sinds dat hij word gepest is hij verandert en soms is hij niet meer te houden hij is 13 jaar wat moet ik doen ik maak me zorgen over normaal praat hij over alles en nog wat en nu is hij muis stil en elk geluid schikt hij van hij is erg op zijn hoede normaal gesproken doet hij dat niet 

Peiling

Mijn zoontje word gepest

Maximaal 10 antwoorden.

11 stemmen
64%
36%

heb je al contact opgenomen met school?
En hoe zeker weet dat je dat hij wordt gepest? Jongeren kunnen ook angstig en verwondingen oplopen door andere dingen

Raymy

Raymy

08-08-2022 om 22:57 Topicstarter

Ik kreeg een telefoontje van school waar hij zit en ook van mensen in de buurt

Raymy

Raymy

08-08-2022 om 23:02 Topicstarter

Mijn zoontje zegt zelf dat hij overal wordt gevolg ik ben door de ijs heen gekomen hij word serieus gepest en ik ga morgen even kijken of ik de ouders van die kinderen contact kan krijgen ik wil graag dit uit de lucht is en ik weet dat zulke kinderen vaak onzeker zijn over hun eigen.

Misschien moet je beginnen om hem niet meer je zoontje te noemen. Hij is 13, geen kleuter.

Scholen zijn gesloten, want vakantie. Zit het probleem dan in de buurt? Heeft hij vrienden, een maatje?

Is een vechtkunst iets voor hem? Zoals aikido, Kung fu of grav maga? Niet omdat hij zou moeten vechten, maar dat het zijn zelfvertrouwen verhoogt. Het moet wel iets zijn wat hem zelf leuk lijkt, anders is het zinloos.

Raymy

Raymy

08-08-2022 om 23:19 Topicstarter

ik zet hem op grav maga mijn zoon dan hij is super lenig en bedankt voor zeggen dat mijn grote jongen geen kleine jongen meer is en ik ga morgen me bezig voor hem te regelen en super bedankt en trouwens wij gaan binnenkort verhuizen naar Duitsland daar hebben we een school gevonden en die sport doen ze daar ook en ik zal jullie op de hoogte houden hoe het gaat met mijn zoon super bedankt en fijne vakantie nog

Ik snap de poll niet en hoe oud ben je zelf?

Als jullie toch verhuizen binnenkort, is het probleem dan toch opgelost?

En het leest wat fijner als je punten en komma’s gebruikt in je tekst. Nu is het 1 lange zin die niet echt goed leesbaar is.

punten en komma's zijn toch wel fijn als het in leesbaarheid gaat. 

BrightEchidna89

BrightEchidna89

10-08-2022 om 17:15

Ik begrijp de poll niet, is OP aangepast? 
Daarnaast zeg je te gaan verhuizen, bekijk dan eens hoe het probleem evolueert. 
En het spijt me om te zeggen, maar op de leeftijd van 13 zijn sommige kinderen een prooi omdat ze zich nog zeer kinds gedragen en altijd bij hun ouders ten rade gaan. 
Dat hij niet meer alles aan jou verteld, zou net een goede stap kunnen zijn. 

met 13kunnen ze prima zelf bepalen welke sport ze doen. Lijkt me eerder tijd te vragen wat hij wil ipv dat jullie voor hem gaan bepalen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.