Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Lees ook op

Mooie voedingsbh voor vrouwelijkheid

Dag allemaal,  

Ik ben bezig met het ontwikkelen van een voedingsbh. Een die bijdraagt & vrouwelijkheid combineert met het (nieuwe) moederschap. 

Dit kan ik natuurlijk niet alleen, en daarom heb ik jullie hulp nodig! 

Ik ben opzoek naar feedback over huidige voedingsbh's, ideeën die kan checken met jullie, alles om DE ultieme voedingsbh te ontwikkelen om vrouwen hun vrouwelijkheid een beetje terug te geven (l) 

Liefs, 

Demi 


Zit vrouwelijkheid in je beha dan? En raak je die dan kwijt als je een kind krijgt? Aangezien je zegt dat we die weer terug moeten krijgen? Maar goed, voor mij is een beha vooral een functioneel kledingstuk. Misschien dat anderen die graag meer sexy lingerie dragen hier anders naar kijken.

Bij een voedingsbh denk ik aan praktisch en comfortabel.

Wat een ontzettend fout project in allerlei opzichten. Ik had willen zeggen dat het geven van borstvoeding an sich al een uiting is van vrouwelijkheid, maar dan ga ik voorbij aan allerlei andere genderidentiteiten.
Wat is precies je doel? Een sexy voedingsbh? Nou ja, misschien dat een enkeling daar wel op zit te wachten.

Ik begrijp het ook niet hoor. Ik denk dat een vrouw die (net) moeder is geworden, het best gebaat is met een functionele bh ipv zich te bekommeren of ze er 'vrouwelijk' bijloopt. Trouwens, een kind krijgen, is dat niet het toppunt van vrouwelijkheid? Daar kan geen bh tegenop hoor.

Ik ben nu 33 weken zwanger en wist nog niet dat ik mijn vrouwelijkheid straks ga kwijtraken..

En waarom raak ik die kwijt dan? Omdat ik eenvoudige voedingsbeha’s draag? Of omdat ik moeder ben geworden? Ik snap het niet. 

Ben je zelf al moeder? Ik heb niet echt het idee dat je ervaring hebt met de combinatie: voedingsbeha’s, nieuw moederschap en ‘het teruggeven van?’ vrouwelijkheid. 

Dé periode in mijn leven dat ik me écht op en top vrouwelijk voelde was toen ik als walrus met een dikke buik in een soepjurk en met olifantenpoten in birckenstocks liep. Dat was vooral praktisch, want verder paste niks en was mijn gevoel vooral hormonaal gestuurd. 
Gewoon even ter illustratie. 

Toen die baby er eenmaal was was ‘vrouwelijkheid’ nou niet echt iets wat me interesseerde. 

Skellar schreef op 14-04-2024 om 14:30:

Ik ben nu 33 weken zwanger en wist nog niet dat ik mijn vrouwelijkheid straks ga kwijtraken..

En waarom raak ik die kwijt dan? Omdat ik eenvoudige voedingsbeha’s draag? Of omdat ik moeder ben geworden? Ik snap het niet.

Ben je zelf al moeder? Ik heb niet echt het idee dat je ervaring hebt met de combinatie: voedingsbeha’s, nieuw moederschap en ‘het teruggeven van?’ vrouwelijkheid.

Als praktische moeder ben je niet vrouwelijk meer ofzo. 

Ik zou iets anders gaan ontwikkelen eerlijk gezegd. Er zijn al prima voedingsbh’s die naast leuk om te zien vooral zijn wat ze moeten zijn: praktisch. Mocht je het toch doorzetten: ik zou “Krijg je vrouwelijkheid terug!” niet als reclameslogan gebruiken. Je ziet hier al hoe dat ontvangen wordt. 

Omg nu moet je ook nog sexy borstvoeding geven, echt dit is wel de bodem

Bolmieke schreef op 14-04-2024 om 14:49:

Omg nu moet je ook nog sexy borstvoeding geven, echt dit is wel de bodem


Ja. Een kind krijgen en borstvoeding geven is niet vrouwelijk namelijk. Je bent pas vrouwelijk in een kanten flodderdingetje, dat weet je toch?

Dit is wel een heel ernstig geval van geïnternaliseerde male gaze. Of "liefs Demi" komt van een kerel die denkt dat het marketingtechnisch slimmer is om zich voor te doen als vrouw. Met je "liefs". Ga weg, eng mens. (dat is natuurlijk niet tegen Bolmieke)

is er iets nog vrouwelijker dan borstvoeding geven? Ja zwanger zijn 😄  volgens mij bedoel je ipv vrouwelijk, sexy?! Dus een voedingbh met kant ofzo? Vind het een raar idee. Je hebt iig duidelijke feedback gekregen, misschien wat anders ontwikkelen zoals een voeding bh waar een medela tepelhoed goed op zijn plek blijft zitten. 

En hoe ben je op het idee gekomen dat dit nodig is? 

Naast dat borstvoeding op zich natuurlijk al vrouwelijk iets is, waren die 3 cupmaten erbij echt al genoeg vrouwelijke vormen. Ook zonder sexy bh. 

misschien kan TO toelichten wat ze bedoelt? Vrouwelijkheid concreet maken?

TO is vast een man die graag over borsten praat 

🤨

Of hadden we beter eerst om een toelichting kunnen vragen, wat To bedoelt met vrouwelijkheid en voeding bh’s. Gezien de reacties kan ik me voorstellen dat To geen trek meer heeft om nog terug te komen.

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.