Thuis je haar stijlen voor iedere gelegenheid

14 januari 2024

Thuis je haar stijlen voor iedere gelegenheid

Wat is er fijner dan thuis je haar goed kunnen stijlen voor iedere gelegenheid? Wij vertellen jou in deze blog hoe jij dat kunt realiseren en waarmee jij dit resultaat kunt bereiken. Lees hier snel verder.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je kunt beginnen aan het stijlen van je haar is het belangrijk dat je een goede voorbereiding treft. Dit kun je doen door je haar eerst goed schoon te maken. Gebruik hiervoor een voedende haarshampoo en conditioner. Zorg ervoor dat je kiest voor een product die goed bij jouw haar past en die de ingrediënten bevat die jij belangrijk vindt.

Zorgen voor droog en verzorgd haar

Nadat je het haar grondig gewassen hebt met shampoo en conditioner is het tijd om het haar te drogen. Dit kun je op een natuurlijke manier doen of met een fohn. Wanneer je gebruik maakt van een fohn is het aan te raden om een heatprotector te gebruiken. Hiermee bescherm jij het haar tegen de warme lucht van de fohn. Verzorg je droge haar eventueel nog met wat olie om het extra glans te geven en dan is het nu tijd om jouw stijl in je haar te krijgen.

Gebruik diverse tools voor jouw perfecte haar

Voor iedereen is het stijlen van haar anders. De ene vindt krullen prachtig en een ander persoon houdt juist meer van stijl haar of (half) opgestoken haar. Wat je voorkeur ook heeft, met de volgende tools kom jij een heel eind.

Met een stijltang kun jij zowel je haar stijlen als krullen. Een krultang is puur voor krullen, maar komt in verschillende varianten. Zo kun jij kiezen voor grove slagen of kleine krulletjes en alles ertussenin. Met een wafeltang kun jij zorgen voor prachtige waves in jouw haar en met een krulborstel krijg je een prachtige blowout. Op platformen, zoals Pinterest, kun je de mooiste inspiratie opdoen voor jouw kapsel voor iedere gelegenheid.

Geniet de hele dag door goed te fixeren

Nu weet jij hoe je jouw haar het beste kunt prepareren voor het prachtige kapsel. Nadat je dit helemaal mooi hebt gemaakt wil je natuurlijk dat dit de hele dag blijft zitten. Doe dit met een beetje hairspray, niet teveel aangezien het haar dan te zwaar wordt. Zo kun jij de hele dag genieten van mooi haar tijdens iedere gelegenheid.