Deze tassen maken je outfit compleet

28 augustus 2023

Deze tassen maken je outfit compleet

Een goed gekozen tas kan je outfit helemaal afmaken en een statement maken over je stijl en persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een tas voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, er zijn verschillende soorten tassen die je look compleet kunnen maken. In dit artikel bespreken we vijf populaire tassen die een geweldige aanvulling zijn op elke outfit. Een van de tassen die absoluut niet mag ontbreken, is de Josh V tas die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik, maar ook echt een toevoeging aan je outfit. Kortom, kun jij wel een extra tas gebruiken, maar heb je geen idee waar je voor zou moeten kiezen? Deze 5 tassen zorgen ervoor dat je outfit nog mooier wordt!

Schoudertas

Een schoudertas is een veelzijdige en praktische keuze voor dagelijks gebruik. Het biedt voldoende ruimte om al je belangrijke spullen mee te nemen, terwijl het gemakkelijk over je schouder kan worden gedragen. Schoudertassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor je altijd een tas kunt vinden die past bij jouw persoonlijke smaak en outfit. Het voordeel van deze tassen, is dat ze ook verkrijgbaar zijn in verschillende formaten. Zo is dit het perfecte tasje voor dames voor bijvoorbeeld de telefoon. Ideaal dus zodat je beide handen vrij hebt en dus ook niets in je broekzakken hoeft te doen.

Handtas

Een handtas is een tijdloos accessoire dat een vleugje elegantie aan je look toevoegt. Deze tas wordt vaak gedragen bij speciale gelegenheden of bij een meer formele outfit. Een handtas is meestal kleiner dan een schoudertas en wordt in de hand gedragen. Kies voor een klassieke handtas in een neutrale kleur om deze gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Waar de handtas eerder vooral werd gezien als mode item, zien we ook steeds vaker dat vrouwen deze tas gebruiken als tas om hun spullen mee te nemen naar het werk.

Crossbody tas

Een crossbody tas is een must-have voor wie houdt van gemak en comfort. Deze tas wordt diagonaal over het lichaam gedragen, waardoor je je handen vrij hebt. Ideaal voor een dagje uit of tijdens het reizen. Een crossbody tas is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van casual tot elegant. Het leuke aan deze tas is, is dat ze geschikt zijn voor allerlei verschillende gelegenheden en dus niet alleen een prachtige toevoeging zijn aan je outfit, maar ook praktisch gezien enorm veel voordelen bieden.

Aktetas

De aktetas is een tijdloze en professionele keuze voor zakelijke gelegenheden. Het biedt voldoende ruimte voor het meenemen van documenten, een laptop en andere zakelijke benodigdheden. Een aktetas straalt professionaliteit uit en is een belangrijk accessoire voor wie vaak zakelijke afspraken heeft. Niet voor niets zien we daarom ook vooral advocaten, doktoren en ook tal van andere kantoormensen met dit type tas lopen. Waar de aktetas tot jaren geleden nog wel eens een stoffig imago leek te hebben, is dit tegenwoordig allang niet meer het geval. Sterker nog, deze tas is populairder dan ooit, zowel bij mannen als vrouwen.

Laptop tas

Voor degenen die vaak hun laptop moeten meenemen, is een laptoptas onmisbaar. Deze tas biedt bescherming en ruimte voor je laptop en andere werkgerelateerde spullen. Een laptoptas is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van compacte sleeves tot reistassen met meerdere compartimenten. Ga je nu dagelijks met de fiets naar je werk of naar school, dan is een standaard laptoptas die je over je schouders moet dragen misschien niet zo handig. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook handige rugzakken die zijn voorzien van een extra vak voor je laptop. Wel even goed opletten dat je laptop ook past en dus niet te strak of juist te los in de tas zit.